Curs d'iniciació al tatuatge

oct 19 2019

Curs d'iniciació al tatuatge

Figueres
de 10:00 H. a 20:00 H.

Aprèn tot el necessari per a començar a tatuar des de zero.

Tens curiositat tatuar però no saps per on començar?
Ja has començat però necessites saber més detalls?
En aquest curs aprendràs les eines, materials i tècniques per a iniciar-te en l'art del tattoo com un professional.
Aprendràs a tatuar, des del muntatge de la màquina, taula de treball, tipus d'agulles i higiene, incloent tècniques bàsiques a l'hora de delinear, ombrejar i pintar sobre la pell, realitzant practiques sobre pell artificial i altres superfícies més semblants a la pell humana. S'incorporarà l'anatomia humana com a llenç a l'hora d'il·lustrar i dissenyar un tatuatge i s'aprofundirà en els tipus i estils de tatuatges contemporanis.

Què inclou aquest curs?
T'ensenyarem a muntar el teu primer kit bàsic o professional per a començar a tatuar. Així, coneixeràs al detall tots els materials que necessites: quines màquines existeixen, els tipus d'eines, agulles, elements i informació indispensable per a tatuar. A més de donar-te algunes recomanacions personals sobre la base de la nostra experiència.
Aprendràs sobre els diferents tipus de pell i les consideracions anatòmiques que has de tenir en compte per a adequar el disseny a la zona del cos. Seguidament, veuràs els passos exactes per a crear el disseny, preparar-lo per a aplicar-lo a la pell i, per descomptat, armar i esterilitzar la teva taula abans de tatuar per a evitar la contaminació creuada.
Traspassaràs el disseny a la superfície per a aprendre tècniques de delineat, farcit, puntillisme de diferents maneres i tècniques d'ombreig considerant materials, voltatge i moviments de nina per a aconseguir els resultats que cerques.
Veuràs com has de desmuntar la taula correctament, seguint pautes de manteniment i higiene i, finalment, aprendràs diverses recomanacions per a aconsellar al teu client abans i després de tatuar-se.

Curs d'iniciació al tatuatge
< Tornar als esdeveniments